V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki".

Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto. 

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo. 

Ob posebnih dnevih pa ponujamo specialitete, kot so "pulled pork", svinjina, ki jo preko 18 ur počasi pečemo in dimimo, posebne izdaje burgerjev, raznorazni stejki, skratka mesne žar specialitete. Te specialitete najavljamo preko socialnih omrežij ter spletne strani.

Velik poudarek dajemo tudi kompleksni pripravi mesa na način "low and slow", za ta namen smo tudi edini v Sloveniji, ki imamo ameriški Cookshackow smoker, ki nam omogoča daljša dimljenja in kompleksnejše peke ter konstantno ponovljivost postopkov. 


7 BURGER - klasika

Naš glavni burger, zaradi katerega sploh obstajamo. Sestavlja ga, na kamado žaru pečen goveji polpet, glavna priloga pa je naša čarobna »7 omaka«. Skupaj s sirom in zelenjavo v sezamovi bombetki vas popelje v sedma nebesa.

7 STEAK BURGER - hišna specialiteta

Pravo gurmansko doživetje, ki vam ga pričara zorjen goveji hrbet (medium pečen), narezan na rezine in nadgrajen z rdečo peso ter jajcem. Obstaja velika nevarnost, da 7 Steak Burger postane vaš redni obrok.

666 BURGER

Pekoča verzija klasike.

HAWAI BURGER

Za strastne ljubitelje popečenga ananasa. Brodolom, kot ga še niste okusili.

BARBI Q BURGER

Za ta izbirčne, ki ne morejo brez sladkorja.


MONSTER BURGER - za požeruhe

Dvojni 7 Burger.

OVERDOSE BURGER - pretiravanje v vseh ozirih

Trojni 7 Burger z dodatkom jajca in pancete.

VEGI BURGER - brezmesna varianta

Klasika v kateri meso nadomestimo z na žaru pečenim seitanom.

KROMPIRČEK

Krompirček s dodatkom hišne mešanice začimb.

ČEBULNI OBROČKI

Panirani in ocvrti čebulni obročki.

POPEČENA SLANINA

Rezine slanine popečene na žaru kot samostojni prigrizek.

DODATKI

Slanina, jajce, sir, ananas, kečap, majoneza, ocvrta čebula, dodatni mesni polpet, zelo sladka žar omaka, načo.